ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τίτλοι τέλους για Ναδάλ! Το συναισθηματικό γράμμα (pic)

Τίτλοι τέλους για Ναδάλ! Το συναισθηματικό γράμμα (pic)

Με ένα συναισθηματικό κείμενο στην εφημερίδα «El pais» ο Τόνι Ναδάλ ρίχνει τους τίτλους τέλους της προπονητικής του σχέσης με τον ανιψιό του Ράφα.

Τέλος εποχής. Ο Τόνι Ναδάλ μετά από 27 χρόνια και 75 τίτλους με τον ανιψιό του Ράφα ρίχνει την αυλαία. Ο Ισπανός προπονητής μέσα από ένα συναισθηματικό γράμμα αποκαλύπτει όσα του τα συναισθήματα για τον κάτοχο 16 major τον οποίο ευγνωμονεί για όλα όσα έζησε μαζί του.

Τα κυριότερα σημεία της αναφοράς του Τόνι Ναδάλ:

«Το Masters της προηγούμενης εβδομάδας ήταν το τελευταίο μου ως προπονητής του ανιψιού μου, Ραφαέλ. Ολοκληρώθηκε ένα χαρούμενο κεφάλαιο 27 χρόνων που ξεκίνησε την μέρα που ο γιος του αδερφού μου Σεμπαστιάν μπήκε στο γήπεδο του τένις, όντας μόλις τριών ετών. Σήμερα τον αφήνω αλλά το μονοπάτι μου δεν τελειώνει εδώ. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το τένις γιατί ο ενθουσιασμός μου και η αγάπη μου για το σπορ παραμένουν ανέγγιχτα».

«Από την αρχή της τενιστικής καριέρας του ανιψιού μου, προσπάθησα να αναπτύξω έναν δυνατό και αποφασιστικό χαρακτήρα που θα του επέτρεπε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του τένις αλλά και της ζωής γενικότερα, που πάντα πιστεύω ότι έχουν κοινές συνισταμένες».

«Ήμουν περισσότερο ενοχλητικός από ευγενικός και περισσότερο απαιτητικός από το να δίνω κολακείες. Του έδωσα περισσότερα σημεία για να δυσανασχετεί παρά να είναι ευχαριστημένος και πάντα του έδινα ευθύνες».

«Είμαι ευγνώμων και πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο από τον καθένας τον υπεύθυνο για την τύχη μου, τον ανιψιό μου τον Ράφα. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάρα πολύ εύκολη σε σχέση με τον κόσμο μας. Χάρη στην εκπαίδευσή τους, τον σεβασμό και το πάθος τους εύκολο να ξεδιπλώσω την αντίληψή μου για τον επαγγελματισμό. Χάρη σε αυτόν έζησα εμπειρίες και εκπλήρωσα όλα μου τα όνειρα σαν προπονητής. Ταξίδεψα δίπλα του δε απίστευτα μέρη και συναντήθηκα με ανθρώπους από πολλούς τομείς, Σήμερα με τιμούν και με αγαπούν λόγω εκείνου. που με έχει «μεγαλώσει» περισσότερο από όσο θα άξιζα».

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top