ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε με τα καλύτερα για τον ΑΠΟΕΛ ο Ζιντάν! Τι ζήτησε από τους παίκτες του (video)

Μίλησε με τα καλύτερα για τον ΑΠΟΕΛ ο Ζιντάν! Τι ζήτησε από τους παίκτες του (video)

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, μίλησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα συνεντεύξων τύπου του ΓΣΠ για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του «Ζιζού»:

Πως είναι η κατάσταση της ομάδας «Θέλουμε να έχουμε την ίδια αποφασιστικότητα που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αύριο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Μπενζεμά «Ο Καρίμ είναι ο πρώτος που θέλει και γνωρίζει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα. Το παιχνίδι μας είναι μια χαρά, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αρχίσουμε να βάζουμε τέρματα».

Αν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει σε μεταγραφές «Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτόμαστε γι’ αυτό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ παίζει καλά στην έδρα του και πρέπει να νικήσουμε αύριο».

Αν θεωρεί την κριτική που δέχεται η ομάδα άδικη «Εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η δουλειά μας, είμαστε η Ρεάλ και ο κόσμος πάντα θέλει περισσότερο. Έχω μια ομάδα με πολλές επιλογές αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να περιμένουν την ευκαιρία τους».

Για την αισιοδοξία του «Νιώθω πολύ τυχερός, έχω την υγεία μου και κάνω αυτό που αγαπώ. Μπορεί να μην είμαστε στα καλά μας αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για το τι πιστεύει για τον ΑΠΟΕΛ «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι μια ομάδα που της αξίζει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είδα τα παιχνίδια του αντιπάλου μου».

Για τους παίκτες που καλούνται να παίξουν «Μιλώ με τους παίκτες μου θέλουν να παίζουν, είναι φυσιολογικό οι νεαροί παίκτες να παίζουν πρώτα λίγο και μετά πολύ».

Δείτε το βίντεο της δημοσιογραφικής διάσκεψης:

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Μάρκο Ασένσιο μίλησε για τη «μάχη» με τον ΑΠΟΕΛ! Όλα όσα είπε (video)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top