ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μάρκο Ασένσιο μίλησε για τη «μάχη» με τον ΑΠΟΕΛ! Όλα όσα είπε (video)

Ο Μάρκο Ασένσιο μίλησε για τη «μάχη» με τον ΑΠΟΕΛ! Όλα όσα είπε (video)

Ο ποδοσφαιριστής, Μάρκο Ασένσιο, μίλησε στη δημοσιογραφική διάσκεψη στο ΓΣΠ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης:

Για το τι πρέπει να κάνει η Ρεάλ «Έχουμε έρθει εδώ για να κερδίσουμε, τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάρα πολύ απαιτητικά και πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει για να κερδίσουμε».

Για το ότι έχει υπομονή αλλά έπαιξε πολλά λεπτά «Πάντα προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά γίνεται και να εκμεταλλεύομαι τον χρόνο που μου δίνει ο προπονητής μου».

Για το ότι ο Μοράτα έφυγε επειδή δεν έπαιξε αρκετά «Είμαι νέος έχω υπομονή και θα εκμεταλλευτώ όσα λεπτά μου δώσει ο προπονητής μου».

Αν νιώθει βάρος ή πίεση με την εξέλιξη του πρωταθλήματος «Εμένα μου αρέσει να έχω ευθύνες να βοηθώ την ομάδα, αντιθέτως μου αρέσει η πίεση γιατί με βοηθά να παίζω καλύτερα».

Για το ότι η Ρεάλ χρειάζεται τη νίκη και το τι περιμένει από τον ΑΠΟΕΛ «Γνωρίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος στην έδρα του πρέπει να κάνουμε όσα μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση».

Για τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομά του «Πρέπει να μου πείτε εσείς γι’ αυτά γιατί εγώ δεν διαβάζω τις εφημερίδες».

Η γνώμη του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν έχει και τόσο καλή απόδοση «Ο Ρονάλντο είναι αυτός που ξέρουμε πάντα παίζει έχει όρεξη σύντομα θα τον δούμε όπως τον γνωρίσαμε».

Για το πως νιώθει για τον εαυτό του «Εγώ είμαι μια χαρά, μου αρέσει να δουλεύω δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αουσένσιο:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top