Θέλει να επιστρέψει δυναμικά στη τηλεθέαση το TvOne! «Βγάζει από τον πάγο» εκπομπή που είχε κοπεί άρον-άρον! Στην παρουσίαση θα βρίσκεται πρόσωπο έκπληξη

Θέλει να επιστρέψει δυναμικά στη τηλεθέαση το TvOne! «Βγάζει από τον πάγο» εκπομπή που είχε κοπεί άρον-άρον! Στην παρουσίαση θα βρίσκεται πρόσωπο έκπληξη

Στην κυπριακή τηλεόραση επιστρέφει η εκπομπή που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή που φαίνεται να πάρθηκε η απόφαση όπως ξαναβγεί στον αέρα, είναι το «Έχεις Μέσον». Το κανάλι του Αρχαγγέλου, σύμφωνα με το περιοδικό Tv Cappuccino, επιθυμεί διακαώς την επιστροφή της καταγγελτικής εκπομπής, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις, για παράδειγμα, θα γίνεται φιλτράρισμα στα τηλεφωνήματα, ενώ θα δίνεται και το δικαίωμα στις υπηρεσίες του κράτους να απαντούν με παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Η εκπομπή φαίνεται να προορίζεται για να καλύπτει τη ζώνη 15:00-16:00. Για την παρουσίαση της εκπομπής, επιλέχθηκε η Νατάσα Ιωάννου που μέχρι τώρα, αντικαθιστά την Πέρσα Σιάσου στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή. Η εκπομπή αναμένεται να βγει στον αέρα τον Δεκέμβριο, όταν και θα επιστρέψει από την άδεια μητρότητας η Πέρσα. Θυμίζουμε ότι η εκπομπή έριξε αυλαία την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE