Πιέρος: «Δύσκολο αλλά θέλω να παίξω Αγγλία – Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, θα ανακάμψει»

Πιέρος: «Δύσκολο αλλά θέλω να παίξω Αγγλία – Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, θα ανακάμψει»

Ο Πιέρος Σωτηρίου, μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» τονίζοντας πως θέλει να αγωνιστεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα και πως ο ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.

Όλα όσα είπε: 

Για την αποθέωση του κόσμου: «Για να είμαι ειλικρινείς ήταν η πρώτη φορά που έχω εκπλαγεί. Έκανα προθέρμανση και άκουγα το όνομα μου. Περίμενε ο κόσμος να μπω στο γήπεδο. Μπαίνοντας μέσα ήξερα ότι θα βοηθούσα την ομάδα μου να κερδίσει, άσχετα αν θα σκόραρα εγώ ή κάποιος άλλος. Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε».

Για μεταγραφή: «Κάθε χρόνο όποτε ανεβάζω στροφές συνέχεια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες. Όμως το ενδιαφέρον δεν είναι τίποτα πρέπει να έρθει η πρόταση. Αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως τώρα και έρχονται τα γκολ, γιατί να μην έρθει και μία καλή πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα».

Που θέλει να παίξει: «Οι προσδοκίες μου είναι ψηλές. Θα επιλέξω την Αγγλία. Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλω να παίξω στην Αγγλία, χωρίς φυσικά να μειώνουμε τα άλλα πρωταθλήματα».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Έχω διαβάσει σε διάφορα sites ότι είμαι γκαντέμης γιατί έχασε και ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός το Σαββατοκυρίακο που πήγα και τους είδα. Δεν θα ξαναπάω (γελούσε). Ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά φέτος υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως η Ανόρθωση, η Ομόνοια, βλέπουμε τον Απόλλωνα να ανεβαίνει. Θα υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ με τις κατάλληλες κινήσεις θα ανακάμψει μετά τη διακοπή. Το έκανε πάρα πολλές φορές και γιατί όχι να το κάνει και φέτος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.