ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίποντο με τη «ψυχή στο στόμα» και λυτρωτή τον Γουίλιαμ!

Τρίποντο με τη «ψυχή στο στόμα» και λυτρωτή τον Γουίλιαμ!

Δύσκολη αλλά υπέρ-πολύτιμη νίκη με 1-2 επί της Δόξας στο Μακάρειο, πέτυχε σήμερα (26/11) η Ομόνοια, η οποία βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά έφερε τούμπα το ματς σε ένα δίλεπτο με σκόρερ τον Γουίλιαμ Σοάρες!

Με αυτή τη νίκη, το “τριφύλλι” ανέβηκε στους 19 βαθμούς μετά από 12 αγώνες, ενώ η ομάδα της Κατωκοπιάς έμεινε στους 16 (13 αγώνες).

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, αιφνιδιάζοντας την Ομόνοια, η οποία μόλις στο 4ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Λούις Κάρλος, ο οποίος έκανε αμαρκάριστος την κεφαλιά στην περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χριστοδούλου.

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων αποσυντόνισε πλήρως το «τριφύλλι» και στο 7΄ η Δόξα έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, όταν ο Φαμπρίτσιο έδιωξε τη μπάλα μετά από επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή από τον Κάρλος για τον Σαντίκ, αλλά παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στο 10΄ ο Ζατλ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι!

Μετά το πρώτο τέταρτο, οι παίκτες της Ομόνοιας άρχισαν να συνέρχονται και να ανεβάζουν στροφές, έχοντας παράλληλα και την κατοχή μπάλας.

Η πρώτη αντίδραση από το «τριφύλλι» καταγράφηκε στο 17΄, όταν ο Καντέ με δυνατό σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μαργκάσα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκρεμσλ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισα να πιέζουν στα επόμενα λεπτά κα από το 24΄ μέχρι το 26΄ έφεραν τα… κάτω-πάνω πετυχαίνοντας δύο πανομοιότυπα γκολ από τον Γουίλιαμ Σοάρες με κεφαλιά, έπειτα από ισάριθμές εκτελέσεις κόρνερ του Μαργκάσα!

Στα επόμενα λεπτά, η Ομόνοια έριξε στροφές και έδωσε την ευκαιρία στη Δόξα να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις σε 1-2 περιπτώσεις για να φτάσει στο 2-2.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια μπήκε με επιθετικές διαθέσεις, έχοντας ως στόχο ένα ακόμη γκολ με το οποίο θα αποκτούσε μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη, όμως η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην Δόξα στο 52΄, όταν ο Κάρλος πίεσε το νεαρό Χριστοδούλου και τον ανάγκασε σε λάθος το οποίο για καλή του τύχη, δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Το “τριφύλλι” απάντησε στο 57΄, όταν ο Ιωάννου απομάκρυνε σωτήρια λίγο πριν ο Χριστοφή κάνει το σουτ από θέση βολής, ενώ στο 65΄ η Δόξα έχασε νέα ευκαιρία με τον Κάρλος να σουτάρει άουτ.

Στο 69΄, ήταν η σειρά της Ομόνοιας να απειλήσει, αυτή τη φορά με τον Λόπες, ενώ στο τελευταίο τέταρτο, οι  φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν μετά και τις αλλαγές του Πάμπου Χριστοδούλου, θέλοντας να διαφυλάξουν το προβάδισμα τους και τα κατάφεραν, παρα το ότι η Δόξα ρίσκαρε στα τελευταία λεπτά και πίεσε αρκετά, ενώ είχε και δοκάρι στο 80΄ μετά από κεφαλιά του Σαντίκ!

Κίτρινες: / 54′ Γουίλιαμ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Κατωκοπιάς (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μπα, Κάρλος, Κένεντι, Λεάντρο, Ιωάννου, Πουτζιουρής (78΄ Παπαφώτης), Ενινφούλ (60΄ Σισοκό), Ασαμόα, Σαντίκ, Ζατλ.

Ομόνοια (Χριστοδούλου): Χριστοδούλου, Δημητρίου, Καντέ, Φαμπρίτσιο, Γουίλιαμ, Μαργκάσα, Κανού, Άλεξ Σοάρες, Χριστοφή (90΄ Μαδούρο), Τζαρζίνιο (62΄ Μπρέεβελντ), Λόπες (77΄ Κατελάρης).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top