Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λάμβανε εμπορεύματα για 10 χρόνια και γινόταν καπνός – Παγκύπρια και ποικίλη η δράση του φερόμενου «απατεώνα»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λάμβανε εμπορεύματα για 10 χρόνια και γινόταν καπνός – Παγκύπρια και ποικίλη  η δράση του φερόμενου «απατεώνα»

Δέκα χρόνια τον αναζητούσαν οι αρχές, αφού τουλάχιστο σε περίπου 40 υποθέσεις ένας 59χρονος Ελληνοκύπριος, μέσω διάφορων τεχνασμάτων κατάφερνε να λαμβάνει διάφορα εμπορεύματα και να γίνεται καπνός.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας συνέλαβαν την Κυριακή 26/11, 59χρονο Ελληνοκύπριο σχετικά με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις κατά τα έτη 2008 και 2009.

Αρμόδια πηγή μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε ότι εκτός από τις τρεις υποθέσεις που εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας, διερευνώνται τουλάχιστον ακόμα περίπου 40 υποθέσεις στις επαρχίες Λάρνακας, Πάφου και Λεμεσού.

Ο 59χρονος φέρεται να παράγγελλε εμπορεύματα διαφόρων ειδών και στη συνέχεια, είτε πλήρωνε με επιταγές χωρίς αντίκρισμα, είτε επιστράτευε διάφορα τεχνάσματα για να πείσει τους εμπόρους για μετέπειτα διευθέτηση των οφειλομένων.

Το ποσό για το οποίο φαίνεται να κατάφερε να αποσπάσει ο 59χρονος δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επτά μέτρα που προτείνουν οι συντεχνίες για την ακρίβεια - Ζήτησαν συνάντηση με τον ΠτΔ

Δημοσιεύσαν στον ξένο Τύπο φωτογραφία του Τατάρ μαζί με ύποπτο για εγκληματικό δίκτυο - Η σχέση με στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια

Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Δεν παραδέχθηκαν ενοχή οι κατηγορούμενοι - Στις 15 Νοεμβρίου η ακροαματική διαδικασία

Σαββίδης για εξουσίες Γενικού Εισαγγελέα : «Το ανέλεγκτο δεν σημαίνει ότι είσαι βασιλιάς»

Η συγκινητική στιγμή που κάτοικος Έβρου ταΐζει αλεπού σε καμένη περιοχή - Δείτε βίντεο



Ο Γιάννης Αντωνίου είναι ο νέος Aναπληρωτής Kυβερνητικός Eκπρόσωπος - Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων

Ο Γιάννης Αντωνίου είναι ο νέος Aναπληρωτής Kυβερνητικός Eκπρόσωπος - Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων

Άμεση ήταν η πλήρωση της θέσης του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου μετά την παραίτηση της Δόξας Κομωδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top