Κοντά σε Νταβίντ Λουίς η Ρεάλ!

Κοντά σε Νταβίντ Λουίς η Ρεάλ!

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ανοίξει επαφές για άμεση μεταγραφή, με το υποτιθέμενο ποσό στα 30 εκατ. ευρώ, αλλά με τον παίκτη να μην μπορεί να αγωνιστεί στο Champions League.

Η είδηση βγήκε από το γαλλικό «RMC» και αυτό σημαίνει ότι έχει εγκυρότητα. Σύμφωνα με αυτήν, η Ρεάλ έχει ανοίξει την κουβέντα για να αγοράσει από Γενάρη τον Νταβίντ Λουίζ. Εκείνη έχει ανάγκη όπως φαίνεται για κεντρικό αμυντικό, μιας και δεν βγαίνει τελικά μετά την αποχώρηση του Πέπε και τουλάχιστον για φέτος οι ρεζέρβες Νάτσο, Βαγιέχο δεν είναι αξιόπιστες.

Την ίδια στιγμή ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός υποφέρει από τον παραγκωνισμό του Αντόνιο Κόντε. Ο Νταβίντ Λουίς βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και θα ήθελε να φύγει. Ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να τον καλεί η Ρεάλ. Σε περίπτωση πάντως που γίνει το deal, υπολογίζεται στα 30 εκατ. ευρώ, αλλά με το μειονέκτημα ότι δεν θα μπορεί να παίξει στο Champions League, καθώς το έχει κάνει με τους Λονδρέζους.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE