Η αποστολή για Ερμή… χωρίς Εφραίμ

Η αποστολή για Ερμή… χωρίς Εφραίμ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο κ. Δώνης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής για τον αυριανό (19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου στο στάδιο ΓΣΖ.

Αποστολή:

Παρασκευάς, Lago, Αλεξάνδρου, Μερκής, Carlão, Rueda, Άδωνη, Morais, Vinícius, Farías, Στυλιανίδης, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ανδρέου, Oar, Ebecilio, Bertoglio, Poté, De Camargo, Grubač.

Νέα προπόνησης:

Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν σήμερα οι Waterman και Milanov. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωάννου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE