ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιέζουν τη διοίκηση να «δέσει» Μπαλταζάρ!

Πιέζουν τη διοίκηση να «δέσει» Μπαλταζάρ!

Πριν δυο μήνες ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεχόταν κριτική, για το ότι η ομάδα δεν «τσουλούσε» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κυρίως για το ότι είχε εμφανέστατο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ δυσκολευόταν πολύ στο σκοράρισμα.

Τα γράψαμε και προχθες. Ο Πορτογάλος τεχνικός, χωρίς πολλά λόγια και υποσχέσεις, έκατσε και δούλεψε με τους παίχτες, καταφέρνοντας να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της.

Αρκετοί οπαδοί της ομάδας, στέλνουν μηνύματα προς τη διοίκηση, να… δώσει νέο συμβόλαιο στον Μπαλταζάρ. Βασικά να του κάμουν πρόωρη επέκταση, αφού η «τρέχουσα» σύμβαση λήγει τον προσεχή Μάη. Ο υπεύθυνος τύπου Θεόδωρος Αντωνίου, σχολίασε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή.  «Έχουμε συμβόλαιο ενός έτους. Όταν θα έρθει η ώρα και η στιγμή θα αποφασίσει ο πρόεδρος».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, εκτός απρόοπτου, η ομάδα θα πάει χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα. Ο Ντόσσα Τζούνιορ ήταν στην αποστολή με την Ανόρθωση (όπως και με τη Σαλαμίνα), βασικά ξέρει ο ίδιος και οι γιατροί, πότε θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εννοείται, ότι η τεχνική ηγεσία δεν πρόκειται να βιαστεί να τον «ρίξει» μέσα,  από τη στιγμή που πάνε αρκετά οι δυο σέντερ μπακ που τραβάνε το κουπί. Οι Λαφράνς και Μιτρέα. Εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας, είναι και ο Αντρέ Τεϊσέϊρα, ο οποίος έγραψε μόνο το 90λεπτο στον αγώνα με τον Ερμή στη Λάρνακα.  

Διευκρινίστηκε επίσημα χθες, ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία, που να απαγορεύει στον Άρη να χρησιμοποιήσει τους Φράγκου και Αντρέα Κυριάκου στο παιχνίδι της Κυριακής. Και τα δυο παιδιά αγωνίζονται υπο μορφή δανεισμού στην ελαφρά ταξιαρχία. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top