Έξω ο Σακέτι, τα σενάρια για τον άξονα…

Έξω ο Σακέτι, τα σενάρια για τον άξονα…

Στην κερκίδα θα βρίσκεται το Σάββατο ο Εστεμπάν Σακέτι. Ο Αργεντινός μέσος συμπλήρωσε 3 κίτρινες, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Πάφο στο Τσίρειο.

Επανέρχεται ο Βραζιλιάνος Άλαν Ροντρίγκεζ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος με τον Εθνικό.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον ποια τριάδα θα σχηματίσει στον άξονα η τεχνική ηγεσία, απόντος του πλέον αναντικατάστατου παίχτη. 

Λογικά ο Άλεφ θα παίξει το ρόλο του κόφτη. Ο Άλαν να είναι το οχτάρι και ο Ντα Σίλβα ο επιτελικός. 

Δεν βλέπουμε να έχει πολλές πιθανότητες να… χωρέσει στον άξονα τους Νίκο Μαρτίνες και Ντα Σίλβα. 

Μια άλλη λύση που μπορεί να εξετάσει η τεχνική ηγεσία, είναι να ξεκινήσει τον Ματία Σπόλιαριτς ως οχτάρι. Ο 20χρονος παίχτης δεν έχει γράψει καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα. 

Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στον αγώνα Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, πήγε αρκετά καλά. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE