ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω... προβλήματος!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω... προβλήματος!

Η ώρα 06.33 το πρωί της Τετάρτης 29/11 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβρεστική για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας MERCEDES AMG σταθμευμένο στο δρόμο στην οδό Ντελακρουά στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.40.

Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές ο χώρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης του οχήματος.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε τυλιχτήρας νερού από το βυτίο των πυροσβεστικών οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στην εγκατάσταση του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE