ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω... προβλήματος!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω... προβλήματος!

Η ώρα 06.33 το πρωί της Τετάρτης 29/11 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβρεστική για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας MERCEDES AMG σταθμευμένο στο δρόμο στην οδό Ντελακρουά στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.40.

Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές ο χώρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης του οχήματος.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε τυλιχτήρας νερού από το βυτίο των πυροσβεστικών οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στην εγκατάσταση του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE