ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ ενόψει Τότεναμ

To πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ ενόψει Τότεναμ

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του το μεσημέρι της Δευτέρας (4/12) ενημερώνει για το πλήρες πρόγραμμα των «γαλαζοκιτρίνων» με αντίπαλο την Τότεναμ.

Αναλυτικά:

Με πτήση της Cobalt θα αναχωρήσει αύριο το πρωί, η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το Λονδίνο ενόψει της αναμέτρησης με την Tottenham Hotspur, την Τετάρτη 06/12.

Πριν την αναχώρηση στις 08:30 ο ΑΠΟΕΛ μαζί με την αεροπορική εταιρεία Cobalt, η οποία αποτελεί έναν από τους κύριους χορηγούς της ομάδας μας, θα προχωρήσουν σε μια σύντομη παρουσίαση της συνεργασίας μας, διάρκειας 15 λεπτών.

Συγκεκριμένα στις 08:30 στον χώρο του DINER ONAIR (βρίσκεται στην ευθεία των counters της CobaltΠΡΙΝ τον έλεγχο διαβατηρίων. Εισερχόμενοι από την δεξιά είσοδο του Αεροδρομίου στις αναχωρήσεις θα το βρείτε απέναντι μπροστά σας) θα υπάρξει μπουφέ για την ομάδα, το ΔΣ και τους υπόλοιπους καλεσμένους μας. Την εκδήλωση θα προλογίσει, ο Εμπορικός Διευθυντής της Cobalt, θα προβληθεί ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, θα τοποθετηθούν οι Πρόεδροι των Εταιρειών (Cobalt και ΑΠΟΕΛ) και θα γίνει ανταλλαγή δώρων μεταξύ των δύο.

Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα προπονήσεων και διασκέψεων, αυτό έχει καθοριστεί ως εξής.

ΤΡΙΤΗ 05/12

Διάσκεψη και προπόνηση Τότεναμ:

11:00* Προπόνηση Tottenham Hotspur στο Enfield Training Centre (ανοικτή για ΜΜΕ)
13:00* Διάσκεψη Τύπου Tottenham Hotspur στο Enfield Training Centre

Διάσκεψη και προπόνηση ΑΠΟΕΛ:

18:15* Διάσκεψη ΑΠΟΕΛ στο στάδιο Wembley
19:00* Προπόνηση ΑΠΟΕΛ στο στάδιο Wembley (ανοικτή για ΜΜΕ, τα πρώτα 15 λεπτά)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top