Τα πλάνα του Πάμπου χωρίς Κανού και Κατελάρη (γραφήματα ενδεκάδας)

Τα πλάνα του Πάμπου χωρίς Κανού και Κατελάρη (γραφήματα ενδεκάδας)

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προετοίμαζε την ενδεκάδα του έχοντας στα πλάνα του κυρίως τον Κανού, όμως η τελευταία εξέλιξη που προέκυψε με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι διαφοροποιεί το σκηνικό για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πάμπος Χριστοδούλου στην Λάρνακα.

Όσον αφορά την επιλογή στον «άσσο» ο τεχνικός των «πρασίνων» αναμένεται να επαναφέρει τον Φελτχούιζεν στο αρχικό σχήμα δίνοντας του έτσι άλλη μια ευκαιρία για να δείξει αν μπορεί ή όχι να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Στην άμυνα ο Καντέ (αριστέρα) και ο Αραούχο (Δεξία) θα πάρουν θέση στα δύο άκρα και σαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αγωνιστούν οι Φαμπρίτσιο και Γουίλιαμ Σοάρες.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα πάρουν θέση ο Μαργκάσα και ο Άλεξ Σοάρες, ενώ η θέση του Κανού παίζεται με διάφορα σενάρια.

Αν ο Πάμπος Χριστοδούλου επιλέξει να αγωνιστεί με σύστημα 4-4-2 ίσως δούμε τον Λεάντρο Γκονζάλες να παίζει δίπλα από τον Ράφα Λόπεζ, αν όμως ο τεχνικός της Ομόνοιας επιλέξει το 4-2-3-1 πολύ πιθανόν ο Μπρέεβελντ να είναι ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου μέσου.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή ο Λόπεζ σίγουρα θα αρχίσει στην κορυφή της επίθεσης και θα τον πλαισιώνουν στα δύο φτερά ο Χριστοφή (δεξία) και ο Αντόνια (αριστερά).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE