Φόνος στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος – Δέχθηκε πέραν των 7 μαχαιριών
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του θύματος από το φονικό που διαπράχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Να κριθούν ως χειραγωγημένοι 7 αγώνες που διεξήχθησαν την σεζόν 2010-2011, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που δικάζει την υπόθεση των στημένων αγώνων, γνωστή και ως Koriopolis!
-Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1 για την Super League, με υπαίτιους τους Αχιλλέα Μπέο, Δημήτρη Μπάκο και και Γιώργο Μποροβήλο.
-Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1 για το Κύπελλο Ελλάδος, με υπαίτιους τους Ζαβαντία, Γεωρτσιάκο, Ρουτζιέρη, Πουλόπουλο, Προβατίδη, Τσεκερίδη, Ταμπάση.
-Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4, για την Football League, με υπαίτιους τους Τσακογιάννη, Χάλκο, Νικολόπουλο και Κομπότης.
-Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 1-2, για την Football League, με υπαίτιους τους Τσακογιάννη, Παντέλη, Χάλκος, Ν. Παπαδόπουλο, Αδαμάκη.
-Διαγόρας-Πιερικός 3-0, για την Football League, με υπαίτιους τους Ζαβαντία και Δήμου.
-ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας 5-0, για την Football League, με υπαίτιους τους Σιδηρόπουλο και Τσεκερίδη.
-Απόλλων Καλαμαριάς-Αχιλλέας Τριανδρίας 3-1, για την Γ’ Εθνική, με υπαίτιους τους Ζαβαντία, Αντωνιάδη.
Για το αδίκημα της δωροδοκίας-δωροληψίας (πλημμέλημα κατά τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος), η εισαγγελέας της έδρας, Παγώνα Ζάκκα υπογράμμισε πως «δεν διακριβώθηκαν τα ποσά και δεν είναι δυνατόν σε αυτού του είδους τα εγκλήματα να διακριβωθεί. Είναι όμως βέβαιο ότι διακινήθηκαν χρήματα».
Παράλληλα, έκρινε πως δεν στοιχειοθετείται η πράξη της «εγκληματικής οργάνωσης» για κανέναν από τους κατηγορούμενους.
Η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας βρίσκεται σε εξέλιξη και ως το μεσημέρι θα έχει προτείνει αναλυτικά ενοχή ή αθώωση για κάθε έναν εκ των 84 κατηγορουμένων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις