Ανακοίνωση για Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση

Ανακοίνωση για Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα Κατωκοπιάς, καλεί τα μέλη της να δώσουν το παρών στην Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της επόμενης Τετάρτης.

Αναλυτικά:

“Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς καλεί όλα τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου η ώρα 7.00 μ.μ. στο οίκημα του στην Περιστερώνα για συζήτηση και τροποποίηση ορισμένων άρθρων του καταστατικού.

Η ανάγκη τροποποίησης του καταστατικού του Σωματείου επιβάλλεται για σκοπούς συμμόρφωσης με τις πρόνοιες του νέου Νόμου 104(Ι)/2017 που ψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2017 και ο οποίος επηρεάζει όλα τα Σωματεία.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE