Ανακοίνωση για Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση

Ανακοίνωση για Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα Κατωκοπιάς, καλεί τα μέλη της να δώσουν το παρών στην Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της επόμενης Τετάρτης. Αναλυτικά:

“Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς καλεί όλα τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου η ώρα 7.00 μ.μ. στο οίκημα του στην Περιστερώνα για συζήτηση και τροποποίηση ορισμένων άρθρων του καταστατικού.

Η ανάγκη τροποποίησης του καταστατικού του Σωματείου επιβάλλεται για σκοπούς συμμόρφωσης με τις πρόνοιες του νέου Νόμου 104(Ι)/2017 που ψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2017 και ο οποίος επηρεάζει όλα τα Σωματεία.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.