ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάφος αλλάζει και γιορτάζει - Εγκαινιάζονται πέντε έργα αστικής ανάπλασης

Η Πάφος αλλάζει και γιορτάζει - Εγκαινιάζονται πέντε έργα αστικής ανάπλασης

έσα σ’ αυτά τα πλαίσια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, πέντε έργα αστικής ανάπλασης, τα οποία άλλαξαν την Πάφο και διαμόρφωσαν την εικόνα της για τις δεκαετίες που ακολουθούν, αναμένεται να εγκαινιαστούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 11:00 στην Πλατεία Κέννεντυ, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Πρόκειται για τα έργα του Εμπορικού Παραδοσιακού Κέντρου και της Πλατείας Κέννεντυ, της Σύνδεσης και Ανάδειξης των Πλατειών 28ης Οκτωβρίου, Κ. Παλαμά και Δ. Σολωμού, της Αναδιαμόρφωσης-Ανάδειξης χώρων στη Συνοικία Μουττάλου, της Ανάπλασης της Πλατείας Διοικητηρίου και του περιβάλλοντος τα κτίρια της Επαρχιακής Διοίκησης χώρου, καθώς και το έργο της βελτίωσης τμήματος της Λεωφόρου Ευαγόρα Παλληκαρίδη και των οδών Ανδρέα Τσέλεπου και Ζήνωνος Κιτιέως.

Η κεντρική εκδήλωση στην Πλατεία Κέννεντυ περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και τον Διευθυντή Ευρωπαϊκών και Επενδυτικών Ταμείων της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης Κώστα Ιακώβου, ομιλία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προβολή σύντομης ταινίας για τα έργα που εγκαινιάζονται, καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Πάφου και την Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, αποκάλυψη της αναμνηστικής πλάκας από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και ανοιχτή δεξίωση.

Της κεντρικής εκδήλωσης θα προηγηθεί περιοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας στα πέντε έργα και αποκαλύψεις των αντίστοιχων αναμνηστικών πλακών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top