ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η περίπτωση Λαβόρδε και ο Σιβού των… Χριστουγέννων

Η περίπτωση Λαβόρδε και ο Σιβού των… Χριστουγέννων

Μπήκαμε στο Δεκέμβριο και η Ανόρθωση βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο ξεκίνημα της σεζόν η διοίκηση Παντελή είχε θέσει ως στόχο μία καλή πορεία και αν η ομάδα είναι εντός στόχων άφηνε να νοηθεί ότι θα έβαζε το χέρι στην τσέπη για να την ενισχύσει σημαντικά.

Κάτι τέτοιο είναι που περιμένουν οι φίλοι της Ανόρθωσης τη δεδομένη στιγμή. Να δουν τη διοίκηση σε συνεργασία με τον Λέβι να φέρνουν δυο με τρεις παίκτες που θα είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Το όνομα του Ρικάρδο Λαβόρδε είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Είναι όμως μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Τα λεφτά που ζήτησε για να έρθει είναι απλησίαστα για την Ανόρθωση και με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν μπορεί να γίνει το μεγάλο «μπαμ». Εκτός αν πάμε τέλος Ιανουαρίου, ο παίκτης είναι εκτός πλάνων της ομάδας του και θέλει να φύγει και ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.

Περίπτωση Ιτζχάκι ή Ίσμα δεν υπάρχει. Τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, ενώ ο Λέβι εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί απορρίπτοντας για την ώρα συμπατριώτη του στράικερ.

Τι θα γίνει με Σιβού;
Ένα θέμα που «καίει» την Ανόρθωση είναι και αυτό ου Σιβού. Ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός είναι ένα όνομα που απασχολεί πολύ και θα συνεχίσει να απασχολεί. Το συμβόλαιο του λήγει τέλος του χρόνο, θα πάει Μουντιάλ και η Ανόρθωση θα κάνει ότι μπορεί να τον κρατήσει.

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνουν συναντήσεις και πιθανόν να έρθει Κύπρο και ο μάνατζερ του Νιγηριανού για να μιλήσουν με τη διοίκηση. Το τι θα γίνει και αν θα καταφέρει ο Αντρέας Παντελή να βρει τον τρόπο να τον κρατήσει θα διαφανεί λογικά μέσα στον Ιανουάριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top