ΠΑΦΟΣ: Λουκέτο σε καφενείο και με δικαστικό διάταγμα – Το έριξαν στον ποκεριζέ οι θαμώνες

ΠΑΦΟΣ: Λουκέτο σε καφενείο και με δικαστικό διάταγμα – Το έριξαν στον ποκεριζέ οι θαμώνες

Δικαστικό διάταγμα αναστολής λειτουργίας  υποστατικού στο οποίο επιδίδονταν σε κυβεία τέσσερις  θαμώνες και ο υπεύθυνος του υποστατικού , που εξασφαλίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου  επιδόθηκε στον ιδιοκτήτη και υπεύθυνο του υποστατικού, σήμερα στην Πάφο , σύμφωνα με την Αστυνομία .

Επίσης  εναντίον των πέντε πιο πάνω προσώπων καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση, η οποία ορίστηκε για ακρόαση τον Ιανουάριο του 2018.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις ς 30 Νοεμβρίου 2017, διεξήχθη έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό στην Πάφο.

Κατά την έρευνα, στο εν λόγω υποστατικό εντοπίστηκαν πέντε άτομα τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (ΠΟΚΕΡΙΖΕ).

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 108 τραπουλόχαρτα και 61 φίσιες, ενώ πέντε πρόσωπα (τέσσερις θαμώνες και ο υπεύθυνος του υποστατικού) κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE