ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σόουζα: Αποθεώθηκε… έκανε “εχθρούς” και τώρα επιστρέφει

Σόουζα: Αποθεώθηκε… έκανε “εχθρούς” και τώρα επιστρέφει

Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα για τον Λούκας Σόουζα.

Ο Βραζιλιάνος του ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του από την οποία μάλιστα δεν έφυγε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και καλείται να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί σωστά τα συναισθήματα του και να οδηγήσει τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας στη νίκη.

Η απουσία πλέον του Βινίσιους που μπαίνει χειρουργείο ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο στον Λούκας Σόουζα να καθιερωθεί στους πρωταθλητές με τον ίδιο να έχει μια τεράστια ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Ψυχολογικά βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ο Γιώργος Δώνης του δίνει τις ευκαιρίες που ο ίδιος θέλει όμως θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα ειδικά τώρα που θα βρίσκεται στα περισσότερα παιχνίδια στην αρχική 11άδα.

Την Δευτέρα το βράδυ, ο Λούκας Σόουζα αναμένεται να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού πλάι στο Νούνο Μοράις, με τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να αναμένει από τον ίδιο μέσω της απόδοσης του να βοηθήσει τους πρωταθλητές να φύγουν με το διπλό από το Τσίρειο.

Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες, ο Λούκας Σόουζα έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει γι’ αυτό καλείται να το κάνει πράξη ανεξάρτητα με την υποδοχή που θα του επιφυλάξουν το βράδυ της Δευτέρας οι φίλοι της ΑΕΛ και που είναι δεδομένο πως δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top