ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Σούστερ, ο Άκης και… η ανάγκη για βαθμούς!

O Σούστερ, ο Άκης και… η ανάγκη για βαθμούς!

Στο «πράσινο» στρατόπεδο αν δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, θα αναμένουν τον Ντίρκ Σούστερ να κατεβεί στο νησί μας.

O Γερμανός τεχνικός είναι το πρώτο φαβορί και είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τις τύχες της Ομόνοιας, γι αυτό τα επόμενα 24ώρα αναμένεται στην Κύπρο έτσι ώστε να μπει στις τελικές συζητήσεις με την Διοίκηση του συλλόγου, κι αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε να επισημοποιηθεί και η πρόσληψη του στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσία του «τριφυλλιού».

Στην Ομόνοια θέλουν τον Γερμανό τεχνικό να έρθει στην Κύπρο πριν από το ματς με τον Απόλλωνα, για να μπορέσει την Δευτέρα να μεταβεί στο ΓΣΠ, να παρακολουθήσει το ντέρμπι βγάζοντας μια πρώτη εικόνα για τους “τριφυλλοφόρους”.

Εν αναμονή φυσικά του Γερμανού κόουτς στην Κύπρο, η Ομόνοια προετοιμάζεται παράλληλα για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα.  Ο Άκης Ιωακείμ ο οποίος έχει την ευθύνη των προπονήσεων αυτές τις μέρες, έχει ρίξει όλο το βάρος στον τομέα ψυχολογίας μετά την «ντροπιαστική» ήττα που δέχθηκαν οι «πράσινοι» από την ΑΕΚ.

Δεν ξέρουμε ο Κύπριος υπηρεσιακός τεχνικός  κατά πόσο μπόρεσε να αλλάξει πράγματα αυτές τις λίγες μέρες που δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι στο συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή και να ψάξει να «χτυπήσει» το τρίποντο.

Σε αυτή την δεδομένη στιγμή και το τι περνάει η Ομόνοια, το «τριφύλλι» δεν έχει ανάγκη το φαντεζί ποδόσφαιρο αλλά την κατάκτηση των βαθμών που θα φέρει στο «πράσινο» στρατόπεδο ξανά την θετική ψυχολογία, αλλάζοντας το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τα κακά αποτελέσματα της χρονιάς.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top