Η χαρά που έγινε εφιάλτης…

Η χαρά που έγινε εφιάλτης…

Μέλος ομάδας των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ, είναι το 14χρονο παιδί που χτυπήθηκε από κροτίδα που έριξε ανεγκέφαλος οπαδός του ΑΠΟΕΛ χθες στο Τσίρειο. 

Το έστειλαν το παιδί οι γονείς του, για να… μαζεύει τις μπάλες. Για να πάρει ταυτόχρονα γεύση από το “λαμπερό” (τρομάρα μας!) πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.  

Λίγο έλειψε να του κοστίσει την ίδια τη ζωή. Πάλι καλά που δεν έπαθε σοβαρή ζημιά ο πιτσιρικάς.

Φυσικά και θα του μείνουν ψυχολογικά τραύματα, από την εφιαλτική εμπειρία της 11ης Δεκεμβρίου του 2017. Εννοείται ότι θα χρειαστεί και ψυχολογική στήριξη. 

Nα σημειωθεί ότι το παιδί πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του, αφού μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο οι γιατροί έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος να τον κρατήσουν. 

Σήμερα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.