ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όπως το μέλι τα τέρματα του Σαρδινέρο!

Όπως το μέλι τα τέρματα του Σαρδινέρο!

Ο Αντριάν Σαρδινέρο δεν σκοράρει παρά πολύ συχνά. Δεν είναι κεντρικός επιθετικός, για να υπάρχει… απαίτηση να κάνει τα αντίπαλα δίχτυα να αναστενάζουν. 

Μπορεί να λεχθεί πάντως ότι τα τέρματα του Ισπανού εξτρέμ είναι όπως το μέλι! Θα εξηγήσουμε γιατί… 

Το χθεσινό έδωσε το πολύτιμο τρίποντο, στο ντέρμπι με την… αλλαγμένη Ομόνοια, σε μια βραδιά που η ομάδα του δεν έφτασε στα γνωστά στάνταρ απόδοσης. 

Είχε βάλει τη σφραγίδα του και σε δυο περσινές νίκες επί του τριφυλλιού. Στις 15 Ιανουαρίου στο “διπλό” του ΓΣΠ είχε βάλει και τα δυο τέρματα στην επικράτηση με 1-2. Το χρυσό γκολ σημειώθηκε στο 83′. 

Στις 3 του Απρίλη, είχε ανοίξει το σκορ στο 64′, με τον Πολωνό Πιέχ να γράφει το τελικό 0-2 στο 83′.

Το χθεσινό ήταν το πρώτο τέρμα του “Σάρδι” στο φετινό πρωτάθλημα. Όμως ο 27χρονος εξτρέμ έχει… σημειώσει και δυο τέρματα στην Ευρώπη, τα οποία είχαν μεγάλο οικονομικό όφελος για την ομάδα. 

Στο παιχνίδι με τη Λυόν στις 14 Σεπτεμβρίου, είχε σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο βαθμός που έσωσε, είχε μπόνους 120 χιλιάδες ευρώ. 

Δυο εβδομάδες μετά, άνοιγε το σκορ μέσα στο “Γκούτισον Παρκ” στην ιστορική ισοπαλία 2-2 με την Έβερτον. Το άλλο γκολ το είχε βάλει ο συμπατριώτης του Έκτορ Γιούστε, ο οποίος ψες έχασε απίστευτη ευκαιρία, λίγο πριν ο “Σάρδι” σκοράρει το καθοριστικό γκολ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top