LIFESTYLE

Αποκλειστικό: Η παρατήρηση που έκανε ο Ρουβάς στον Στέλιο Ιωακείμ πριν εμφανιστεί στην σκηνή του 2ου live του VOICE! – VIDEO

Αποκλειστικό: Η παρατήρηση που έκανε ο Ρουβάς στον Στέλιο Ιωακείμ πριν εμφανιστεί στην σκηνή του 2ου live του VOICE! – VIDEO

Ο coach είναι τελειομανής και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται. Έτσι την ατέλεια στην εμφάνιση του Κύπριου παίκτη της ομάδας του προσπάθησε να την διορθώσει, έστω και κάποια δευτερόλπετα πριν την εμφάνιση του τελευταίου πάνω στην σκηνή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Στέλιο Ιωακείμ, λίγo πριν τις πρόβες για τον ημιτελικό του VOICE, μας μίλησε για όλα όσα θα δούμε στην εμφάνισή του την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου.

Μη μπορώντας μεν να προβεί σε αποκαλύψεις, μας ανέφερε ότι θα ερμηνεύσει ένα πολύ γνωστό τραγούδι, και θα φροντίσει να πρωτοτυπήσει με την καταπληκική του φωνή, κάνοντας τα δικά του κόλπα, που αφήνουν με το στόμα ανοικτό, ακόμα και τους έμπειρους κριτές.

Ως performer o Σάκης Ρουβάς ενθαρύνει την καταπληκτική κίνηση του Ιωακείμ επί σκηνής και φροντίζει να είναι άψογο το αποτέλεσμα.

Σχετικό άρθρο: Ο Κύπριος Στέλιος Ιωακείμ έκανε... θραύση στο Cross Battle του The Voice - VIDEO

Άλλωστε στο περασμένο live, φρόντισε να του επισυνάψει την ατέλεια στην εμφάνισή του, με ένα γνέψιμο, αφού ο γιακάς του πουκαμίσου του Στέλιου ήταν διπλωμένος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top