Οικολογική καταστροφή σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Πρωτάρα – Μπήκαν μπουλντόζες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA

Οικολογική καταστροφή σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Πρωτάρα – Μπήκαν μπουλντόζες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA

 Σε δημόσια καταγγελία προχώρησε πολίτης της περιοχής του Πρωταρά μετά από το θέαμα που αντίκρισε σε παραλία της περιοχής.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, από την Δευτέρα 11/12, μπουλντόζες επέμβηκαν στην συγκεκριμένη παράλια ισοπεδώνοντας το πράσινο που υπήρχε. Με απλά λόγια όπως φαίνεται και στην φωτογραφία δημιούργησαν δρόμο για να έχουν πρόσβαση οχήματα.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για μικρή άγνωστη παραλία χωρίς άμμο στον Πρωταρά.

 

Όπως αναφέρει η σελίδα bigcyprus.com.cy η  πρόσβαση στο νερό καθίσταται δύσκολη λόγω των βράχων. Τα νερά όμως είναι πεντακάθαρα και η ύπαρξη ψηλών δέντρων δημιουργούσε μια όμορφη θέα.

Φωτογραφίες της παραλίας όπως ήταν πριν

Φωτογραφία μετά

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE