ΠΑΦΟΣ: Ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας από τρεις συμμαθήτριές της – Με εκδορές στον λαιμό πήγε σπίτι η ανήλικη

ΠΑΦΟΣ: Ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας από τρεις συμμαθήτριές της – Με εκδορές στον λαιμό πήγε σπίτι η ανήλικη

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα σε σχολικό λεωφορείο, ενώ την καταγγελία έκαναν οι γονείς της 13χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις συμμαθήτριές της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η 13χρονη μαθήτρια φοιτά σε Γυμνάσιο της Πάφου.

Την Τετάρτη 13/12, καθώς η 13χρονη και άλλοι συμμαθητές της βρίσκονταν εντός του λεωφορείου που θα τους μετέφερε σπίτι μετά από το σχολείο, ο οδηγός φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα η μικρή να πέσει πάνω σε τρεις άλλες μαθήτριες που ήταν εκείνη τη στιγμή εντός του οχήματος.

Το περιστατικό δεν είχε κάποια συνέχεια εκείνη την ημέρα, ωστόσο την επόμενη, δηλαδή την Πέμπτη 14/12, οι τρεις μαθήτριες επιτέθηκαν στην 13χρονη με αφορμή αυτό που έγινε την προηγούμενη ημέρα στο λεωφορείο.

Οι συμμαθήτριες της 13χρονης, της προκάλεσαν εκδορές στον λαιμό.

Οι φερόμενες ως επιτιθέμενες μαθήτριες, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι αραβικής καταγωγής και ηλικιακά μπορούν να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνες.

Την υπόθεση κατήγγηλαν στην Αστυνομία οι γονείς της 13χρονης, ωστόσο επισήμαναν ότι δεν επιθυμούν να φτάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη, λόγω και του νεαρού της ηλικίας των εμπλεκομένων.

Η Αστυνομία θα αποταθεί στην Γενική Εισαγγελία για γνωμάτευση ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης, σύμφωνα πάντα με τον «Φιλελεύθερο».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.