Έτσι έγινε ο φόβος και ο τρόμος των γηπέδων ο Σωτήρης Καϊάφας

Έτσι έγινε ο φόβος και ο τρόμος των γηπέδων ο Σωτήρης Καϊάφας

O Σωτήρης Καϊάφας ήταν ο φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0). Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, μίλησε και για τον τρόπο που έγινε ο φόβος και ο τρόμος μέσα στα γήπεδα.

Δείτε τι δήλωσε ο Καϊάφας:

«Ήταν τα πολλά χρόνια που παίξαμε μαζί. Ειδικά με τον Κανάρη, ήξερε ο ένας τον άλλο. Φάνηκα τυχερός που βρήκα πολύ καλούς συμποδοσφαιριστές. Είχα τον Κανάρη για χρόνια. Είχα Μαυρή, Κάντηλο, Σαββίδη, Αντωνίου, Τσίκο, Πατίκκη, Άντωνα, Κλείτο, Κοντογιώργη. Ήταν μια μεγάλη ομάδα και βοηθήθηκα πολύ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.