ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δεδομένα με Μιχαίλοφ και… ο παίκτης που θα διαγραφεί!

Τα δεδομένα με Μιχαίλοφ και… ο παίκτης που θα διαγραφεί!

Όπως έγινε από χθες (15/12) γνωστό η Ομόνοια ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του 29χρόνου Βούλγαρου τερματοφύλακα, Νικολάι Μιχαίλοφ.

Τελικά ο πορτιέρο από την χώρα των Βαλκανίων πέρασε κανονικά και με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις, και το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12) ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «τριφυλλοφόρους».

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγή (θα διαγραφεί από το ρόστερ) και τον τραυματισμό του Φελτχούιζεν, η Ομόνοια έμεινε μόνο με τον Αντρέα Χριστοδούλου, έτσι οι «πράσινοι» αναγκάστηκαν να επισπεύσουν όλες τις διαδικασίες για την απόκτηση του Βούλγαρου τερματοφύλακα, ο οποίος θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό των πρώτων δύο.

Φυσικά ο Μιχαίλοφ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα το «τριφύλλι» και συγκεκριμένα από το αυριανό ματς με τον Εθνικό Άχνας, καθώς δεν έχει πρόλαβει να εγγραφεί στην ΚΟΠ κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Βούλγαρος και να εγγραφόταν στην Ομοσπονδία, πάλι θα ήταν αρκετά δύσκολο να αγωνιστεί, καθώς με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του, ο Πέτεφ σίγουρα θα τον άφηνε στον πάγκο δίχως καμιά άλλη επιλογή.

Έτσι με αυτά τα δεδομένα στο ματς με τον Εθνικό Άχνας θα δούμε για ακόμη μια φορά τον νεαρό, Αντρέα Χριστοδούλου να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας για να υπερασπιστεί τα δίχτυα της ομάδας του.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να «αδειάσει» μια θέση από το «Ηλίας Πούλλος» για να μπορέσει να πάρει την θέση του ο Μιχαίλοφ, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Ίσως την ερχόμενη βδομάδα (Δευτέρα) και πριν το επόμενο ματς της Ομόνοιας με την Πάφο, να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό έτσι ώστε ο Βούλγαρος πορτιέρο να μπορεί να εγγραφεί στο ρόστερ και να αγωνιστεί.

Με την προσθήκη του Μιχαίλοφ, ευελπιστούν όλοι στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, ότι ο 29χρόνος τερματοφύλακας θα προσδώσει τα αναμενόμενα και θα δώσει τα δικά του στοιχεία κάτω από τα δοκάρια των «πρασίνων», έτσι ώστε να «σουλουπωθεί» και η αμυντική γραμμή της Λευκωσιάτικης ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top