ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης με πέρασμα από Αλκή και ΑΕΚ μίλησε… για πουλημένα παιχνίδια!

Παίκτης με πέρασμα από Αλκή και ΑΕΚ μίλησε… για πουλημένα παιχνίδια!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα Κυπριακά γήπεδα πριν από μια δεκαετία και ακούει στο όνομα , Ελπίδιο Σίλβα, παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό μέσο.

Ο πρώην άσσος της Αλκής (2007/08) και της ΑΕΚ (2008/09) μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τους λόγους που δεν συνέχισε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.

Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξη τους αλλά και τν αναφορά του για το Κυπριακό ποδόσφαιρο:

Τι κάνεις τώρα μετά από οκτώ χρόνια που σταμάτησες το ποδόσφαιρο; «Ζω στη Βραζιλία, στην Lagoa Seca, πέντε χιλιόμετρα από την Campina Grande, στην πολιτεία Paraíba. Έχω μια δουλειά, μαζί με τη σύζυγό μου, η οποία συνίσταται στην ενοικίαση μιας γης και την οργάνωση εκδηλώσεων όπως γάμους και βαπτίσεις. Έχω επίσης ένα Πορτογαλικό εστιατόριο και σχολή ποδοσφαίρου, επειδή το έδαφος που έχουμε περιλαμβάνει τρία γήπεδα ποδοσφαίρου».

Για το ότι σταμάτησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο: «Ήθελα να γίνω προπονητής και να δουλέψω με νεαρούς ανθρώπους όμως προς το τέλος της καριέρας μου πέρασα δυο χρόνια στην Κύπρο(από Αλκή και ΑΕΚ) όπου το ποδόσφαιρο μου έδωσε μια μεγάλη απογοήτευση. Μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο έτσι πήγα εκεί. Όμως οι παίκτες ήταν χαλαροί και είχαμε διάφορα αποτελέσματα. Υπήρξαν στιγμές που ζήτησα να βγω εκτός γιατί πίστευα ότι τα παιχνίδια ήταν πουλημένα».

Για τις αναμνήσεις στην καριέρα του: «Είχα την αιχμή μου στην Πορτογαλία. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το Atlético Mineiro και την Ιαπωνία, αλλά οι καλύτερες είναι από το πρώτο έτος στη Braga και τον τίτλο από την Boavista. Θεωρώ πολύ δύσκολο για την Boavista να είναι και πάλι πρωταθλητρία.Κρατάω επίσης την V. Guimarães στην καρδιά μου, επειδή πήραμε τον σύλλογο στο UEFA, σχεδόν δέκα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή. Ο μόνος σύλλογος στον οποίο δεν ξεχώρισα ήταν η Sporting. Δεν ήμουν τυχερός και υπήρχαν πολλά θέματα εξωαγωνιστικά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top