ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ελεύθερη η Ελληνοκύπρια – Στη φυλακή οι άλλοι δύο για κατοχή κάνναβης

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ελεύθερη η Ελληνοκύπρια – Στη φυλακή οι άλλοι δύο για κατοχή κάνναβης

Ελεύθερη αφέθηκε, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα, η μία Ελληνοκύπρια η οποία είχε συλληφθεί από την ψευδοαστυνομία των κατεχομένων, στις 5 Δεκεμβρίου, μαζί με άλλους 2 νεαρούς Ελληνοκυπρίους, για υπόθεση ναρκωτικών.

Η νεαρή Ελληνοκύπρια μεταφέρθηκε στο ψευδοδικαστήριο της Κερύνειας μαζί με τους άλλους δύο την Παρασκευή 15/12, όπου δεν αποδεικτικέ, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα, σύνδεση της με την υπόθεση. 

Όσον αφορά τους άλλους δύο νεαρούς Ελληνοκυπρίους, στον ένα έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 3 μηνών και στον δεύτερο ενός μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι 3 Ελληνοκύπριοι, συνελήφθησαν από την ψευδοαστυνομιά, αφού σε έλεγχο στο όχημα τους βρέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE