ΠΑΡΑ-THEMA

Διασυρμός τριών Ε/κ στα κατεχόμενα που είναι ύποπτοι για υπόθεση ναρκωτικών - Δημοσιοποίησαν και τα ονόματά τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διασυρμός τριών Ε/κ στα κατεχόμενα που είναι ύποπτοι για υπόθεση ναρκωτικών - Δημοσιοποίησαν και τα ονόματά τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζεται ο διασυρμός των ατόμων που συνελήφθησαν στην Κερύνεια για υποθέσεις ναρκωτικών και τα οποία προσήχθησαν την Τετάρτη (06/12) σε ψευδοδικαστήριο στη Λευκωσία.

Ως γνωστόν μεταξύ τους είναι τρεις Ελληνοκύπριοι ηλικίας από 21 έως και 23 ετών, δυο άνδρες και μια κοπέλα

Φωτογραφίες των εν λόγω προσώπων δημοσιεύονται με μεγάλη προθυμία από τα τουρκοκυπριακά Μ.Μ.Ε. Εντοπίσαμε τουλάχιστον τρεις ιστοσελίδες στις οποίες παρουσιάζονται τα τρία νεαρά πρόσωπα. Οι δημοσιογράφοι στα κατεχόμενα φρόντισαν σε κάποιες περιπτώσεις να καλύψουν με τεχνική επεξεργασία τα πρόσωπα ανδρών της "ψευδοαστυνομίας", ωστόσο δεν έπραξαν το ίδιο και με τους υπόπτους.

Μάλιστα σε μια τουλάχιστον ιστοσελίδα δημοσιοποιούνται και τα ονόματα των τριων Ελληνοκυπρίων.

Όπως σημειώναμε και την Τετάρτη (07/12), στο ψευδοκράτος δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να προστατεύει κάποιον ύποπτο που προσάγεται στο «δικαστήριο», κι έτσι φωτογραφίες των ατόμων που συνελήφθησαν στην επιχείρηση της «υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών» έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.

Η πιο κάτω φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι απόλυτα ενδεικτική. Τρία πρόσωπα προσάγονται στο «δικαστήριο» με τουλάχιστον τα δυο εξ αυτών να προσπαθούν να αποφύγουν την απευθείας επαφή με τον φωτογραφικό φακό.

 

Το ThemaOnline αναδημοσιεύει τις σχετικές φωτογραφίες με την ανάλογη τεχνική επεξεργασία προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναγνώρισης των εν λόγω προσώπων.

Σε δημοσίευμα του ΚΥΠΕ την Τετάρτη (06/12) σημειώνονταν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «τα ναρκωτικά ανευρέθηκαν σε ξεχωριστές έρευνες σε υποστατικά και σε οχήματα και κατασχέθηκαν ποσότητες ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και εργαλεία ζυγίσματος. Οι συλληφθέντες, των οποίων τα ονόματα δεν δίνονται, αλλά μόνο τα αρχικά, είναι μεταξύ 21-23 χρόνων».

Σημειώνεται πως οι τρεις Ελληνοκύπριοι, φέρονται σύμφωνα με τα Τ/κ Μ.Μ.Ε., να διακινούσαν ναρκωτικά σε αλλοδαπούς φοιτητές στα κατεχόμενα. Συνελήφθησαν ευρισκόμενοι σε αυτοκίνητα και σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει η "ψευδοαστυνομία" στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα μισού κιλού κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό, χωρίς να διευκρινίζεται το ύψος του.

Για τους Ελληνοκυπρίους αλλά και τους υπόλοιπους συλληφθέντες εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για δυο ημέρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top