ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις, το παιχνίδι… μονόδρομος και η ενίσχυση

Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις, το παιχνίδι…  μονόδρομος και η ενίσχυση

Το μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια με τις αποδεσμεύσεις,των Πιτ Φελτχούιζεν και Λεάντρο Γκονζάλες έχει κλείσει.

Η αγωνία για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στο “τριφύλλι” δεν κράτησε και πολύ αφού την Δευτέρα (18/12) βγήκε το επίσημο φιρμάνι για το τέλος και των δύο προαναφερόμενων.

Πλέον μετά το θέμα με Φελτχούιζεν και Γκονζάλες, η Ομόνοια καλείται να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ματς με την Πάφο.

Είναι γεγονός ότι “τριφύλλι” μετά τις τελευταίες της αποτυχίες με ΑΕΚ, Απόλλωνα και Εθνικό Άχνας δεν την παίρνει να έχει άλλες απώλειες, ειδικά μέσα στην έδρα της με ένα αντίπαλο… της σειράς.

Την σεζόν αυτή αλλιώς την φαντάζονταν οι φίλοι της Ομόνοιας, όμως τα άσχηνα αποτελέσματα από το ξεκίνημα του φετινού μαραθωνίου βλέπουν την ομάδα τους να μένει απο νωρίς μακριά από τους στόχους της.

Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, ο Πέτεφ στο δεύτερο του παιχνίδι στον “πράσινο” πάγκο θέλει να δει την Ομόνοια να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα, κλείνοντας το 2017 με τον καλύτερο τρόπο.

Σίγουρα αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι του Βούλγαρου τεχνικού. Η μπάλα είναι και στα πόδια των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι θα πρέπει να αποβάλλουν την ηττοπάθεια και να παρουσιαστούν με αυτοπέποιθηση κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα, για να πάρουν την ρεβάνς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αναμένεται να δούμε αλλαγές. Ο Καντέ επιστρέφει από την τιμωρία του, ο Κανού έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ αλλαγή αναμένεται να δούμε και στην θέση του άσσου, με τον Χριστοδούλου και Μιχαίλοφ να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Όποιοι και να επιλεχθούν να αγωνιστούν στο τέλος της ημέρας, ξέρουν ότι θα παίζουν με την πλάτη δτον τοίχο, καθώς οποιαδήποτε άλλη βαθμολογική απώλεια σε αυτή την φάση, θα απομακρύνει περαιτέρω τους πράσινους από τις θέσεις που οδηγάνε στην έξοδο στην Ευρώπη.

Τέλος να αναφέρουμε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρξαν προώρες αποχωρήσεις, ο φάκελος ενίσχυσης αναμένεται να ανοίξει για τα καλά μετά το παιχνίδι με την Πάφο, με τον Πέτεφ να καλείται να πάρει σοβαρές αποφάσεις για την προσθαφαιρέσεις στο “Ηλίας Πούλλος”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top