ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρεις συλλήψεις για τέλεση εικονικού γάμου – Ύποπτοι και για απαγωγή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρεις συλλήψεις για τέλεση εικονικού γάμου – Ύποπτοι και για απαγωγή

Τρία πρόσωπα ηλικίας 20, 29 και 40 ετών συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα την Τρίτη (19/12) στη Λευκωσία για αδικήματα που αφορούν τέλεση εικονικού γάμου.

Οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων και είναι ύποπτοι για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, εμπορία ενηλίκων προσώπων με σκοπό τη διατάραξη ποινικού αδικήματος, υποβοήθηση παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία, τέλεση εικονικού γάμου, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και απαγωγή.

Για τους σκοπούς αυτούς, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια που αφορούν την τέλεση εικονικών γάμων και διάφορα ταξιδιωτικά έγγραφα, για περαιτέρω εξετάσεις.

Το Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE