Σε διαθεσιμότητα υπάλληλος της ΑΗΚ – Συνελήφθη για υπόθεση τοποθέτησης βόμβας

Σε διαθεσιμότητα υπάλληλος της ΑΗΚ – Συνελήφθη για υπόθεση τοποθέτησης βόμβας

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο υπάλληλος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου που συνελήφθη την Τρίτη (19/12) σε ό,τι αφορά την υπόθεση τοποθέτησης βόμβας σε όχημα προσώπου από την Λεμεσό.

Πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε συνεργείο της ΑΗΚ στην Λεμεσό.

Θυμίζουμε ότι το ΤΑΕ τον συνέλαβε την Τρίτη (19/12) στην βάση μαρτυρίας που εξασφάλισε, ενώ δέσμευσε και την μοτοσικλέτα του, η οποία θα τύχει επιστημονικών εξετάσεων.

Ο 33χρονος αρνείται κάθε ανάμιξη με την υπόθεση. Θυμίζουμε ότι στις 23 Σεπτεμβρίου είχε τοποθετηθεί βόμβα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 57χρονης, στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό. Η βόμβα δεν είχε εκραγεί.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο συλληφθείς φέρεται να έχει φιλικές σχέσεις με τον 44χρονο στρατιωτικό που κατηγορείται για υποθέσεις καταστροφής περιουσιών με εκρηκτικές ύλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE