ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το δύσκολο έργο…. του Πέτεφ για την αλλαγή της Ομόνοιας!

Το δύσκολο έργο…. του Πέτεφ για την αλλαγή της Ομόνοιας!

Το «κτίσιμο» της Ομόνοιας από τον Πάμπο Χριστοδούλου φάνηκε ότι δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς εκ των αποτελεσμάτων φανερώθηκαν και οι μεγάλες αδυναμίες του «τριφυλλιού» οι οποίες φώναξαν από την αρχή της φετινής σεζόν ότι θέλουν άμεσα διόρθωση.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ ναι μεν ανάλαβε την Ομόνοια σε μια δύσκολη φάση αλλά… δεν μπορεί να «βαφτιστεί» και ο σωτήρας του Λευκωσιάτικου συλλόγου, ο οποίος θα μπορέσει να «αναστήσει» από την μια στιγμή στην άλλη τους «πράσινους» και θα τους κάνει υπέρ – ομάδα.

Ο Βούλγαρος τεχνικός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα προσπαθήσει με την στενότητα (οικονομική) που υπάρχει στην Λευκωσιάτικη ομάδα, να κάνει κάποιες προσθαφαιρέσεις έτσι ώστε να σουλουπώσει την Ομόνοια και να «καλύψει» όσο περισσότερο γίνεται τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στα 16 παιχνίδια που έδωσε το «τριφύλλι» μέχρι στιγμής στον φετινό μαραθώνιο.

Εκτός από το «σουλούπωμα» με τις προσθαφαιρέσεις, ο Ιβάιλο Πέτεφ θα πρέπει να βρει το «χρυσό χάπι» για να προσφέρει στην ομάδα του και την απόλυτη ηρεμία που χρειάζεται, για να συνεχίσει να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα.

Αν ο Πέτεφ καταφέρει να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του αυτά που ίδιος θέλει και έρθουν οι συνεχόμενες νίκες, τότε η Ομόνοια ίσως αποκτήσει την απαιτούμενη ψυχολογία και ηρεμία για να μπορέσει να μπει με αξιώσει στην διεκδίκηση των στόχων της μετά και την διακοπή των εορτών των Χριστουγέννων.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν με Αλκή, Ολυμπιακό και Ερμή είναι ιδανικά για τους «τριφυλλοφόρους» αν παρουσιαστούν, με την καλύτερη δυνατή εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο να πάρουν τις νίκες και να δουν με άλλο μάτι την συνέχεια του φετινού μαραθώνιου.

Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και η δουλειά του Βούλγαρου τεχνικού αυτές τις μέρες που το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό. Ο Πέτεφ θα πρέπει μέσα από τις προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος» να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές από το υπάρχων ρόστερ οι οποίοι θα μπορούν να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν άμεσα στον μέγιστο βαθμό την Ομόνοια για να ανακάμψει.

Φυσικά για να επιτευχθούν οι στόχοι (Ευρώπη – κύπελλο) σε αυτό δεν θα πρέπει να συντείνει μόνο ο Πέτεφ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν διάθεση και όρεξη εντός των τεσσάρων γραμμών, για να βοηθήσουν την ομάδα τους, να κλείσουν μια «εφιαλτική» σεζόν όπως εξελίχθηκε, με θετικό πρόσημο.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top