«Γλυκοκοιτάζουν»… Μήτρογλου στην Γερμανία

«Γλυκοκοιτάζουν»… Μήτρογλου στην Γερμανία

Στο στόχαστρο της Χόφενχαϊμ βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου σύμφωνα με τους Γάλλους.

«πιστολέρο» αποκτήθηκε μετά… βαΐων και κλάδων το περασμένο καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί να υπήρξαν αναφορές από τους ανθρώπους των Μασσαλών ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του (το δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα), ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «butfootballclub.fr» υπάρχει ενδιαφέρον για τον “Μητρογκόλ” από ομάδα της Bundesliga και συγκεκριμένα τη Χόφενχαϊμ.

Το γερμανικό περιβάλλον άλλωστε είναι ιδιαίτερα γνώριμο για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, ενώ η Χόφενχαϊμ έχει πλέον τη δυνατότητα να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για την επιθετική της ενίσχυση, μετά και την πώληση του Βάγκνερ στη Μπάγερν Μονάχου, που της απέφερε περί τα 13 εκατ. ευρώ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE