ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η μαρτυρία «έκαψε» 20χρονο – Δεύτερη σύλληψη για το κιλό κοκαΐνης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η μαρτυρία «έκαψε» 20χρονο – Δεύτερη σύλληψη για το κιλό κοκαΐνης

Χειροπέδες σε δεύτερο πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία την Παρασκευή 29/12, μετά από μαρτυρία εναντίον 20χρανου, σε σχέση με διερεύνηση υπόθεσης ναρκωτικών, μετά τον εντοπισμό ενός κιλού κοκαΐνης και σύλληψη 22χρονου, στις 22/12/2017.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι, μέλη της προχώρησαν στη σύλληψη 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Ο 22χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της 22ας Δεκεμβρίου 2017, αφού μετά από έλεγχο εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους 80 γραμμαρίων περίπου. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και 28 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κάνναβης βάρους εφτά γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE