ΛΕΜΕΣΟΣ: «Περιοδεία» ληστειών σε ΣΠΕ – Άφαντοι οι δράστες της Γερμασόγειας

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Περιοδεία» ληστειών σε ΣΠΕ – Άφαντοι οι δράστες της Γερμασόγειας

Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών της ΣΠΕ Γερμασόγειας, από όπου την Πέμπτη (28/12) εκλάπη ποσόν 19.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ιάσονα Ιάσονος («Φιλελεύθερος»), οι ανακριτές εξετάζουν ομοιότητες με άλλες ληστείες Συνεργατικών.

Συγκεκριμένα, στο ΤΑΕ Λεμεσού θεωρούν ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι που έκλεψαν 15.000 ευρώ από τη ΣΠΕ Πύργου της Λεμεσού στις 2 Αυγούστου, 21.500 ευρώ από τη ΣΠΕ Τίμης στην Πάφο στις 7 Αυγούστου και 45.000 ευρώ από τη ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στις 16 Αυγούστου.

Πάντως, το αυτοκίνητο με το οποίο απομακρύνθηκαν από τη σκηνή οι δύο ληστές και βρέθηκε από την Αστυνομία, ήταν κλεμμένο από τις 15 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά το ανθρωποκυνηγητό, οι ανακριτές μελετούν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Συνεργατικού Γερμασόγειας, ενώ και άλλα τεκμήρια που έχουν στα χέρια τους.

Εκτιμάται, τέλος, ότι οι ληστές είναι Κύπριοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE