ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΗΣΤΕΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτσι μπούκαραν οι ληστές στο υποκατάστημα-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΗΣΤΕΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτσι μπούκαραν οι ληστές στο υποκατάστημα-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών φαίνεται πως έδρασαν οι κουκουλοφόροι που «κτύπησαν» το πρωί της Πέμπτης 28/12 στο Συνεργατικό ταμιευτήριο Λεμεσού στη Γερμασόγεια.

 Διαβάστε επίσης: ΛΗΣΤΕΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Έσπασαν με βαριοπούλα το τζάμι και απείλησαν με κοντόκαννο κυνηγετικό 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline οι δύο άντρες που έσπασαν με βαριοπούλα την πλαϊνή είσοδο, αιφνιδίασαν τον ταμία που δεν πρόλαβε να πατήσει και το κουμπί του συναγερμού, παρόλο που στο υποκατάστημα υπάρχουν όλα τα απαραίτητη μέτρα ασφαλείας.

Αφού πέτυχαν είσοδο σπάζοντας το τζάμι, ο ένας από τους δράστες μίλησε στα Ελληνικά και είπε στους πελάτες να πέσουν στο έδαφος ενώ ζήτησε υπο την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού όπλου τα χρήματα από τον υπάλληλο.

Σχετικό άρθρο: Χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή Γερμασόγειας η Αστυνομία-Ψάχνουν για άσπρο αυτοκίνητο

Μετά που άρπαξαν το χρηματικό ποσό άγνωστού ακόμα ύψους, τράπηκαν σε φυγή μπαίνοντας σε άσπρο όχημα και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με την Αστυνομία να αξιολογεί μαρτυρίες και να βρίσκεται στα «ίχνη» των δραστών.

 

Χρίστος Ζήνωνος/Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top