ΛΕΜΕΣΟΣ: «Περιοδεία» ληστειών σε ΣΠΕ – Άφαντοι οι δράστες της Γερμασόγειας

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Περιοδεία» ληστειών σε ΣΠΕ – Άφαντοι οι δράστες της Γερμασόγειας

Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών της ΣΠΕ Γερμασόγειας, από όπου την Πέμπτη (28/12) εκλάπη ποσόν 19.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ιάσονα Ιάσονος («Φιλελεύθερος»), οι ανακριτές εξετάζουν ομοιότητες με άλλες ληστείες Συνεργατικών.

Συγκεκριμένα, στο ΤΑΕ Λεμεσού θεωρούν ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι που έκλεψαν 15.000 ευρώ από τη ΣΠΕ Πύργου της Λεμεσού στις 2 Αυγούστου, 21.500 ευρώ από τη ΣΠΕ Τίμης στην Πάφο στις 7 Αυγούστου και 45.000 ευρώ από τη ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στις 16 Αυγούστου.

Πάντως, το αυτοκίνητο με το οποίο απομακρύνθηκαν από τη σκηνή οι δύο ληστές και βρέθηκε από την Αστυνομία, ήταν κλεμμένο από τις 15 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά το ανθρωποκυνηγητό, οι ανακριτές μελετούν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Συνεργατικού Γερμασόγειας, ενώ και άλλα τεκμήρια που έχουν στα χέρια τους.

Εκτιμάται, τέλος, ότι οι ληστές είναι Κύπριοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE