ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσωσε την… εφτάψυχη «Βέκια Σινιόρα» ο Ντιμπάλα! (video)

Έσωσε την… εφτάψυχη «Βέκια Σινιόρα» ο Ντιμπάλα! (video)

Η Γιουβέντους έβλεπε την… γκέλα να έρχεται στη Βερόνα, όμως με δύο γκολ του Ντιμπάλα η Μεγάλη Κυρία πήρε τη νίκη με 1-3 και παρέμεινε στο -1 από τη Νάπολι!

Η Γιουβέντους μετά τη νίκη της Νάπολι επί της Κροτόνε δεν είχε περιθώρια για απώλειες, αν και τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Βερόνα.

Ο Ματουιντί στο 6΄ άνοιξε το σκορ για τη Γιούβε με κοντινό πλασέ από τα αριστερά, αλλά αυτό δεν πήρε από κάτω τους παίκτες της Βερόνα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1, αλλά στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 59΄ ο Κάσερες με τρομερό σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

O χρόνος πίεζε την Γιουβέντους, όμως ο Ντιμπάλα πήρε πάνω την κατάσταση και καθάρισε το ματς.

Αρχικά στο 72΄ με σουτ στη κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, έδωσε το προβάδισμα στην «Κυρία», ενώ πέντε λεπτά αργότερα χόρεψε την άμυνα της Βερόνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Έτσι η Γιούβε μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στους 47 βαθμούς, έναν πίσω από την κορυφή όπου βρίσκεται η Νάπολι. Στους 41 ακολουθεί η Ίντερ.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top