ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μήνυμα των οργανωμένων της Νέας Σαλαμίνας για το 2018 και για την ταυτοποίηση

Το μήνυμα των οργανωμένων της Νέας Σαλαμίνας για το 2018 και για την ταυτοποίηση

Οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το έτος αυτό, με ανακοίνωση τους, την οποία ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook το απόγευμα της Κυριακής (31/12) έστειλαν τον δικό τους μήνυμα για το 2018 και παράλληλα αναφέρθηκαν για το μέτρο της ταυτοποίησης.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

“Αρχικά, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα αδέλφια μας τους συνδεσμίτες και σε αυτόν τον τεράστιο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ λαό: Χρόνια πολλά και καλή χρόνια, με υγεία και χαρά και καλές επαναστάσεις. Ας, ελπίσουμε λοιπών το νέο έτος να φέρει λευτεριά και επιστροφή στην πολυαγαπημένη μας πόλη, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ, μαζί με ειρήνη και επανένωση του διχοτομημένου νησιού μας.

Προχωρώντας, στο κύριο κομμάτι της ανακοίνωσης μας θέλουμε να τοποθετηθούμε για ακόμη μια φορά στα …… μέτρα περί ταυτοποίησης των οπαδών που θέλει να επιβάλει ο ….. υπουργός δικαιοσύνης μαζί με την συγκάλυψη της Καταστροφικής Οργάνωσης Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

Έχοντας, πάντοτε πιστό ….. τον “κύριο” Κουτσοκούμνη. Εξάλλου, μαζί βγάζουν τα δήθεν σχέδια για εξάλειψη της βίας στα γήπεδα στέλλοντας τους μασκοφόρους τους σε κάθε αγώνα να επιτίθενται άνευ λόγου και αιτίας είτε φραστικά, είτε σηκώνοντας τα γκλοπ και κτυπώντας παιδία, ενήλικους, και ηλικιωμένους σπρώχνοντας του με μίσος και μανία με αποτέλεσμα να προβούν σε συλλήψεις δείχνοντας το καλό τους πρόσωπο και ότι η αστυνομία έκανε το καθήκον της.

Μάγκα Βαρωσιώτη, η αστυνομία στα γήπεδα οι φουσκωτοί σεκιουριτάδες, οι μασκοφόροι Μαδίτες, οι κάμερες που παρακολουθούν την κάθε σου κίνηση μαζί με το τελευταίο παράνομο μέτρο ταυτοποίηση όπως το χαρακτήρισε η επίτροπος προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μας αναγκάζουν για ακόμα μια φορά να ΑΠΕΧΟΥΜΕ από το παιχνίδι κόντρα σε μια …… που προωθεί με διακρίσεις και μανία αυτό το μέτρο περισσότερο απο τα 1+1 εισιτήρια τους ώστε να μαζέψουν κόσμο.

Τέλος, με ορμή από το παρελθών και με πείσμα από τους αγώνες των προγόνων μας, που ούτε και εκείνοι δεν έσκυψαν το κεφάλι το 1948 για να αρνηθούν τα περήφανα ιδεώδη τους ούτε και εμείς λοιπών ΔΕΝ θα υποχωρήσουμε από των αγώνα μας.

Ούτε βήμα πίσω. Κρατάμε ψηλά τα όσα πρεσβεύει το σωματείο ΜΑΣ. Καλούμαι την διοίκηση να σταθεί στο πλευρό του κάθε Σαλαμινέου και να υπερασπιστεί τα όλα όσα ξεχωρίζουν το ιστορικό σωματείο ΜΑΣ απ όλους τους διεφθαρμένους . Εξάλλου κόντρα στο κατεστημένο της τότε εποχής γεννήθηκε η ομάδα ΜΑΣ. Έτσι και τώρα απαιτούμε να ήμαστε πρωτάρηδες στον αγώνα αυτο.

Επιπλέων, καλούμαι των κόσμο μας να τους γυρίσει την πλάτη στα βρόμικα τους σχέδια που σκοπό έχουν να γεμίσουν τις τσέπες τους με εκατομμύρια ευρώ ξεφτιλίζοντας το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο στο βωμό του χρήματος και της διαφθοράς.

Τονίζουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό των οργανωμένων συνόλων που εναντιώνονται στο γελοίο και παράνομο μέτρο ταυτοποίησης. Επικροτούμε όσους συνδέσμους ανακοίνωσαν αποχή απο τα “ντέρμπι” του τρομονόμου.

Κλείνοντας στέλνουμε μήνυμα ενότητας. Στηρίζουμε τους συνδέσμους μας. Την Τετάρτη απο νωρίς στον Κεντρικό σύνδεσμο και στον σύνδεσμο στα ΚΟΤΣΙΗΝΟχώρκα θα στήσουμε το δικό μας γλέντι με άφθονο φαΐ και ποτό.

Υ.Γ: Only one solution…RED REBELS REVOLUTION

Υ.Γ1: COSA NOSTRA

Υ.Γ2: ΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΑ ΣΣΙΗΛΛΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ”.

*Να σημειώσουμε ότι κάποιοι χαρακτηρισμοί αφαιρέθηκαν από την σχετική ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top