Ετοιμάζει… μεταγραφική «βόμβα» η Ρεάλ με Κέιν!

Ετοιμάζει… μεταγραφική «βόμβα» η Ρεάλ με Κέιν!

Έτοιμη για το κόλπο γκρόσο το καλοκαίρι του 2018 εμφανίζεται η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δίνει «γη και ύδωρ» για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Star Sunday», οι δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα προσφέρουν 150 εκατομμύρια λίρες (169 εκατομμύρια ευρώ) και τον Ουαλό διεθνή μεσοεπιθετικό Γκάρεθ Μπέιλ στους «Πετεινούς» του Λονδίνου στο τέλος της σεζόν 2017-18, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο Άγγλο σούπερ σταρ και σκόρερ 56 τερμάτων μέσα στο ημερολογιακό έτος 2017.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE