Πιο κρύους προορισμούς επέλεξαν οι Κύπριοι για τις διακοπές των γιορτών στο εξωτερικό

Πιο κρύους προορισμούς επέλεξαν οι Κύπριοι για τις διακοπές των γιορτών στο εξωτερικό

Ο 13ος καθώς και η αλλαγή στην καταναλωτική ψυχολογία επέτρεψε σε πολλούς να κατευθυνθούν στο εξωτερικό για τις ημέρες των εορτών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος και την δημοσιογράφο Δήμητρα Λάντου οι Κύπριοι για ακόμα μια χρονιά προτίμησαν να «ετοίμασαν τις βαλίτσες τους για πιο «κρύους» προορισμούς».

Κορυφαίο προορισμό για τους Κύπριους τα Χριστούγεννα αποτελεί και φέτος η Αθήνα και το Λονδίνο, ενώ οι κλασικοί χριστουγεννιάτικοι προορισμοί της Βουδαπέστης και της Πράγας παραμένουν στην τετράδα των δημοφιλέστερων προορισμών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA) Βασίλη Σταματάρη «με την ανάκαμψη της οικονομίας δημιουργήθηκε μια πιο θετική διάθεση στους καταναλωτές, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που υπάρχουν για να ταξιδέψουν. Αυτό που παρατηρείται είναι ότι όλα τα ταξίδια είναι προγραμματισμένα».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE