ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτοφανές σκηνικό στο Απόλλων-ΑΕΛ

Πρωτοφανές σκηνικό στο Απόλλων-ΑΕΛ

Είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που ο κόσμος της ΑΕΛ σνομπάρει το νέο μέτρο της ΚΟΠ σχετικά με την ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Απόλλωνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Ανατολική εξέδρα του Τσιρείου θα είναι ουσιαστικά άδεια. Άντε να έχει το πολύ 200-230 άτομα.

Από την άλλη, ο επίσημος Απόλλωνας κάνει λόγο για πιθανό sold-out, αφού η προπώληση πάει πάρα πολύ καλά, μιας και για τον (τυπικά) γηπεδούχο δεν εφαρμόζεται το νέο μέτρο της ΚΟΠ.

Άρα, οδηγούμαστε με “μαθηματική ακρίβεια” σε ένα πρωτοφανές σκηνικό στο “αιώνιο” ντέρμπι της Λεμεσού, αφού η μία κερκίδα (η Δυτική) θα “σφύζει από ζωή” και η άλλη (η Ανατολική) θα παραπέμπει σε αγώνα… “κεκλεισμένων των θυρών”, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο ομάδων στο Τσίρειο, σε παιχνίδι που διεξάγεται στα μισά της διαδρομής στο πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να είναι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ναι, υπήρξαν και άλλα παιχνίδια στο παρελθόν ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ που η μία κερκίδα είχε πολύ περισσότερο κόσμο από την άλλη, λόγω του ότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, ενώ λιγοστός κόσμος υπήρξε και σε κάποια μεταξύ τους αδιάφορα ματς στα πλέι-οφ του Β΄ γκρουπ, αλλά και στις δύο κερκίδες!

Καμία σχέση όμως με το σκηνικό που θα αντικρίσουμε το βράδυ της Τετάρτης, 3 Ιανουαρίου, όπου αν δεν ισχύε το μέτρο της ΚΟΠ, η Ανατολική θα “ντυνόταν” στα κίτρινα.

Ακόμα και βαθμολογικά αδιάφορο να ήταν το ντέρμπι για την ΑΕΛ, σε καμία περίπτωση δεν θα είχε τόσο λίγο κόσμο στο πλευρό της…

Μένει να δούμε σε ποιο βαθμό θα επηρεαστεί η ΑΕΛ από την απουσία του κόσμου της και κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα του Απόλλωνα να εκμεταλλευτεί αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα που θα έχει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top