Του δείχνει την πόρτα εξόδου ο Πέτεφ!

Του δείχνει την πόρτα εξόδου ο Πέτεφ!

Δεν είναι μυστικό ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ Φαμπρίτσιο Σίλβα Ντορνέλα βρίσκεται κοντά στην πόρτα εξόδου από το “τριφύλλι”, αφού απογοήτευσε στους τέσσερις μήνες που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα.

Σήμερα (01/01) μάλιστα, ο Ιβάιλο Πέτεφ τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι με την Αλκή, χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το αν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής, που σημαίνει με απλά λόγια, ότι ο Βούλγαρος τεχνικός του στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σημειώνουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Αλκή ο Βύντρα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE