Συγκινούν οι παίκτες του Μιτόσεβιτς: «Μας αποκαλούσε ‘παιδιά του’»

Συγκινούν οι παίκτες του Μιτόσεβιτς: «Μας αποκαλούσε ‘παιδιά του’»

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του Ντούσαν Μιτόσεβιτς ο οποίος υπηρέτησε από το πόσο του προπονητή ομάδες του νησιού μας.

Ο Σέρβος τεχνικός φυσικά κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με την «χρυσή» εποχή της Ανόρθωση, στην οποία κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου στην κατάκτηση 4 συνεχόμενων τίτλων (1997-2000) μεταξύ αυτών και σε ένα νταμπλ (1997-98).

Ως γνωστόν ο Μιτόσεβιτς έργαστηκε στην Ανόρθωση από το 1996 μέχρι και το 2001 και αρκετοί ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του υπό τις οδηγίες του έχουν να λένε τα καλύτερα.

Το Themasports.com, επικοινώνησε με πρώην ποδοσφαιριστές του Βαρωσιώτικου συλλόγου που δούλεψαν με τον Σέρβο τεχνικό κι άνοιξαν πραγματικά την καρδιά τους.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών μέσα από τα λόγια τους δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους και την θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό ενός πατέρα, φίλου και προπονητή όπως καλά τον χαρακτήρισαν.

Δείτε όλα όσα δήλωσαν πρώην παίκτες της Ανόρθωσης στο ThemaSports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE