Δεν είναι μόνο ο Κρίστιανσεν… έχει κι’ άλλους μνηστήρες ο Πρίγιοβιτς!

Δεν είναι μόνο ο Κρίστιανσεν… έχει κι’ άλλους μνηστήρες ο Πρίγιοβιτς!

Άλλος ένας χειμερινός… μνηστήρας για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Σύμφωνα με ΜΜΕ της Πολωνίας, η Γουλβς φέρεται να μπαίνει στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του επιθετικού του ΠΑΟΚ!

«Φωτιές» άναψαν οι Πολωνοί με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Λίγες ώρες αφότου ο φορ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο όνειρό του να αγωνιστεί στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, ΜΜΕ της χώρας έβαλαν στο «παιχνίδι» ομάδα του Νησιού.

Συγκεκριμένα, η Γουλβς, που αυτή την στιγμή είναι πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ και από τα φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, φέρεται να είναι έτοιμη να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, αφού υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για την πώληση του Μίχαλ Ζίρο.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE