Χ. Αριστοτέλους: Αφού έμαθε την «τέχνη», μας έδειξε πως «δραπετεύει» από το στούντιο - VIDEOS

Χ. Αριστοτέλους: Αφού έμαθε την «τέχνη», μας έδειξε πως «δραπετεύει» από το στούντιο - VIDEOS

Ανακάλυψε τα “stories” στο Instagram και μας έδειξε πως “δραπετεύει” από το στούντιο όταν υπάρχει δυνατή βροχή.

Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Χριστιάνα Αριστοτέλους, παρόλα αυτά κρατά μιαν ελάχιστη επαφή και το αποδεικνύει με την πρώτη δημοσίευση story στο Instagram, την Παρασκευή 5/11.

Το πρώτο story της γνωστής παρουσιάστριας, δείχνει την ίδια να εξηγεί πως “δραπετεύει” από το στούντιο εν μέσω των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν το νησί μας τις προηγούμενες μέρες.

Δείτε το βίντεο της “απόδρασης”:

Λίγο αργότερα, η γνωστή παρουσιάστρια αφού πλέον κατέχει την “τέχνη” του story, ανέβασε και δεύτερο βίντεο, στο οποίο δείχνει τους συνεργάτες της να πανηγυρίζουν για το επίτευγμα της Χριστιάνας.είτε το σχετικό βίντεο:

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE