ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρόσφυγες παραδίδουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρόσφυγες παραδίδουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια

Προχωρούν με πιο δυναμικά μέτρα, ομάδα εκτοπισθέντων πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την μεγάλη καθυστέρηση παραχώρησης οικοπέδων και κατάργηση οικονομικής βοήθειας από το κράτος.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 8/1, στις 9:30 το πρωί είναι προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας, στην είσοδο της Επαρχιακή Διοίκησης Λεμεσού για την κατάργηση της κρατικής χορηγίας αλλά και τη μεγάλη καθυστέρηση στη παραχώρηση οικοπέδων.

Ταυτόχρονα, τα μέλη της “Ομάδας Πρωτοβουλίας Δικαιούχων” θα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE